Onze
Behandelingen

Doordat onze fysiotherapeuten zich in verschillende vakgebieden hebben gespecialiseerd, kunt u bij ons terecht voor meerdere behandelvormen.

Waar kan Focus fyiostherapie bij helpen?

De behandelingen

Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, hypnotherapie en dry needling aan. Doordat we meerdere specialisaties in huis hebben en graag samenwerken, kunnen we snel schakelen zodat u de meest optimale behandeling krijgt.

Echografie

Behandeling

Algemene Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Voorbeelden hiervan zijn blessures als gevolg van overbelasting of revalidatie na een ongeluk of operatie.

Sportfysiotherapie

Behandeling

Sportfysiotherapie

Bij sportfysiotherapie ligt de focus op het begeleiden van mensen die sporten of willen gaan sporten, bij de revalidatie na blessures, maar ook op het geven van voorlichting en advies omtrent sport.

Manuele therapie

Behandeling

Manuele therapie

Manuele therapie is gericht op het verhelpen van klachten die te maken hebben met gewrichten van de wervelkolom, armen en benen.

Dry Needling

Behandeling

Dry Needling

Dry needling is een behandelmethode die erop is gericht om spieren gericht en snel te laten ontspannen.

Second opinion

Behandeling

Hypnotherapie

Door het aanleren van zelfhypnose kunt u meer controle over uzelf en de klachten krijgen.

Online consult

Behandeling

Geriatrie Fysiotherapie

Door de specialisatie Geriatrie, NAH (o.a. Parkinson, CVA, MS, enz.) kunnen wij met u een behandelingen starten voor complexe en zware neurologische problematiek.

Bekkenfysiotherapie

Behandeling

Bekkenfysiotherapie

Een bekkenfysiotherapeut richt zich op patiënten met klachten die veroorzaakt worden door problemen in de bekkenbodem, het bekken en de lage rug.

manuele therapie kinderen Focus fysiotherapie

Behandeling

Manuele therapie bij kinderen

Pasgeboren baby’s kunnen door verschillende factoren een voorkeurshouding ontwikkelen. Niet zelden is de oorzaak hiervan een functiestoornis in de nek van een kindje.