Sportfysiotherapie

Bij sportfysiotherapie ligt de focus op het begeleiden van mensen die sporten of willen gaan sporten, bij de revalidatie na blessures, maar ook op het geven van voorlichting en advies omtrent sport.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Preventie van klachten

  Ook speelt de sportfysiotherapeut een belangrijke rol bij de preventie van klachten. Vaak kan door training het risico op blessures geminimaliseerd worden en kan door het trainen van omliggende spiergroepen de belasting op het meer kwetsbare lichaamsdeel verminderd worden.

  Sportfysiotherapie bij Focus Fysiotherapie

  Sportfysiotherapie gaat over sport in de breedste zin van het woord. De sportfysiotherapeut ziet sporters die hun sport op hoog niveau uitoefenen, maar ook meer recreatieve sporters, ouderen en kinderen bij wie sport onderdeel is van hun dagelijks leven.

  Sportfysiotherapie kan bijvoorbeeld helpen bij een ontstoken achillespees of bij een liesblessure.

  Natuurlijk kan de sport fysio ook adviseren bij een sportkeuze of kan hij u door middel van een aantal oefensessies op maat al voorbereiden op de sport die u wilt gaan doen.

  Sportfysiotherapie

  Sporten bij Focus Fysiotherapie

  Het is ook mogelijk om bij ons in de praktijk te komen sporten. Hier hanteren wij aparte tarieven voor, welke onder het kopje “tarieven” te vinden zijn. Tijdens deze medische fitness traint u vanzelfsprekend onder begeleiding van een fysiotherapeut zodat het risico op blessures minimaal wordt en u een voor u zo optimaal mogelijk programma krijgt.

  FOCUS fysiotherapie heeft een nauw samenwerkingsverband met atletiekvereniging Sprint in Breda en heeft connecties met artsen van het Amphia ziekenhuis en Bergman Clinics zodat er snel geschakeld kan worden tussen de verschillende disciplines.

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze Sport fysiotherapie?

  “Mooie en goed onderhouden praktijk”

  Mooie en goed onderhouden praktijk. Super goede service & begeleiding en heb enorm veel baat bij de behandelingen. Fijne apparaten in het sport gedeelte waar ik mijn trainingsschema in een gemoedelijke sfeer uit kan oefenen. Top dus!p>

  -Amber van den Brule-

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Focus Fysiotherapie op +31 85 076 89 58