Manuele therapie

Manuele therapie is gericht op het verhelpen van klachten die te maken hebben met gewrichten van de wervelkolom, armen en benen.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Specifieke mobilisaties of manipulaties

  Bewegingsbeperkingen van bepaalde gewrichten kunnen samen gaan met pijn, maar ook met het slechter kunnen bewegen van deze gewrichten. Een manueel therapeut kan door middel van specifieke mobilisaties of manipulaties in veel gevallen deze beperking in beweeglijkheid opheffen.

  Veel voorkomende klachten

  Veel voorkomende klachten die een manueel therapeut behandelt:

  • Hoofdpijn en duizeligheid
  • Nek- en schouderklachten al dan niet met uitstraling naar de armen
  • Lage rugklachten al dan niet met uitstraling naar de benen
  • Pijn in de bovenrug met eventueel rib- of borstklachten
  • Artrose van de heup
  • Pijn in de bekkenregio
  • Algemene gewrichtsklachten (heup, knie, enkel, elleboog, pols, etc.)

  Gewrichten kunnen juist ook een te grote beweeglijkheid hebben. Door middel van gerichte adviezen en oefeningen kan een manueel therapeut helpen bij klachtenvermindering bij vergelijkbare problematiek.

  manuele therapie focus

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Super begeleiding”

  "De beste fysiotherapeut van Breda. Mooie praktijk. Ze werken met zorg en aandacht. Veel kennis, aansporing en zorgvuldigheid. Ze luisteren goed en denken mee. Deskundig en professioneel."

  -Ria bolkenbaas-

  “Deskundig, laagdrempelig en goede behandeling”

  "Deskundig, laagdrempelig en goede behandeling. Inclusief adviezen. Ze nemen prima de tijd voor je en ik ging elke keer echt behandeld naar huis. Zo voelde het ook. Na dry needling en massage op verschillende momenten weet ik nu wat ik moet doen. Mocht er weer iets voorvallen weet ik jullie goed te vinden :)"

  -Thushara Verhoeven (Zifiron)-

  “Uiterst bekwame fysiotherapeuten”

  "Een hele fijne fysiopraktijk, met hele fijne persoonlijke begeleiding en uiterst bekwame fysiotherapeuten. Ik had nooit verwacht dat ik weer zo goed zou opknappen, en zulk goed resultaat zou hebben. Ik ben erg blij dat ik daar heen ben gegaan."

  -Kitty Kessels-

  “De beste fysiotherapeut van Breda”

  "De beste fysiotherapeut van Breda. Mooie praktijk. Ze werken met zorg en aandacht. Veel kennis, aansporing en zorgvuldigheid. Ze luisteren goed en denken mee. Deskundig en professioneel."

  -AM-

  Wij helpen u graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Focus fysiotherapie op +31 85 076 89 58