Fysiotherapie bij Focus fysiotherapie in Breda

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Voorbeelden hiervan zijn blessures als gevolg van overbelasting of revalidatie na een ongeluk of operatie. U kunt hierbij denken aan revalidatie na whiplash of nadat u een nieuwe knie of heup gekregen hebt.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak


  Hoe ziet een fysio behandeling eruit bij Focus Fysiotherapie in Breda

  Een fysiotherapie behandeling bij Focus fysiotherapie in Breda bestaat meestal uit oefentherapie, soms gecombineerd met mobilisaties van gewrichten of massage van spieren. Ook verstrekken we veel advies. We geven tips over hoe u het best met uw klacht om kunt gaan en ook hoe u kunt voorkomen dat deze weer terugkomt.

  We stellen samen met u doelen op. Binnen de fysiotherapie kunnen dit kortetermijndoelstellingen zijn, maar zeker ook langetermijn doelstellingen. Voor patiënten met chronische klachten kan een doelstelling zijn om niet achteruit te gaan en juist op hetzelfde niveau te blijven.

  Algemene fysiotherapie

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Super begeleiding”

  "De beste fysiotherapeut van Breda. Mooie praktijk. Ze werken met zorg en aandacht. Veel kennis, aansporing en zorgvuldigheid. Ze luisteren goed en denken mee. Deskundig en professioneel."

  -Ria bolkenbaas-

  “Deskundig, laagdrempelig en goede behandeling”

  "Deskundig, laagdrempelig en goede behandeling. Inclusief adviezen. Ze nemen prima de tijd voor je en ik ging elke keer echt behandeld naar huis. Zo voelde het ook. Na dry needling en massage op verschillende momenten weet ik nu wat ik moet doen. Mocht er weer iets voorvallen weet ik jullie goed te vinden :)"

  -Thushara Verhoeven (Zifiron)-

  “Uiterst bekwame fysiotherapeuten”

  "Een hele fijne fysiopraktijk, met hele fijne persoonlijke begeleiding en uiterst bekwame fysiotherapeuten. Ik had nooit verwacht dat ik weer zo goed zou opknappen, en zulk goed resultaat zou hebben. Ik ben erg blij dat ik daar heen ben gegaan."

  -Kitty Kessels-

  “De beste fysiotherapeut van Breda”

  "De beste fysiotherapeut van Breda. Mooie praktijk. Ze werken met zorg en aandacht. Veel kennis, aansporing en zorgvuldigheid. Ze luisteren goed en denken mee. Deskundig en professioneel."

  -AM-

  Wij helpen u graag verder

  Ik wil graag mailen

  Bel Focus fysiotherapie op +31 85 076 89 58