Het team van

Focus Fysiotherapie in Breda

In onze praktijken werken uitsluitend fysiotherapeuten met een verbijzondering. Dit betekent dat als onze medewerkers een specialisatie hebben.

Dit is bijvoorbeeld de specialisatie manuele therapie of sportfysiotherapie.  Op deze pagina vindt u meer informatie over onze fysiotherapeuten en hun specialisaties.

Focusfysio

Een stukje geschiedenis over onze fysiotherapie praktijk in Breda

Wij zijn drie jaar geleden gestart met onze fysiotherapie praktijk in Breda. De reden dat wij een eigen praktijk zijn gestart is omdat wij geloven dat we door extra tijd en aandacht meer voor onze cliënten kunnen betekenen. Het was van ons vanzelfsprekend om deze praktijk in Breda te vestigen, omdat wij hier een groot netwerk hebben (o.a. verschillende specialisten, De Bredase atletiek vereniging SPRINT).

Onze Medewerkers

Het team

Johan

Johan de Koning

Sportfysiotherapeut – Eigenaar
BIG: 59047409704

Madelon

Madelon van der Horst – van Seeters

Manueel therapeut – Eigenaar
BIG: 19917707804

Christel

Christel Legius

Bekkenfysiotherapeut
BIG: 9034324004

Tessa

Tessa Steenbakkers- van der Pol

(Geriatrie) Fysiotherapeut

BIG:

Missie & Visie

Onze visie op zorg

Zorg is geen standaard product zoals een internetabonnement. Zorg is heel persoonlijk en moet altijd op u zijn afgestemd. Dit is exact de reden waarom wij zijn gestart met onze praktijk in Breda. Wij willen onze cliënten kunnen helpen op die manier, die voor hen het beste is. Dat betekent dat wij tijd en aandacht voor u willen hebben.

We zijn een intieme praktijk, die wel heel goed is uitgerust. Zowel wat betreft onze faciliteiten als wat ons hoogopgeleide team betreft.  Ons team bestaat uit fysiotherapeuten die allemaal een eigen specialisatie hebben. Wij kunnen u dus extra goed helpen door dat wij de volgende specialisaties in huis hebben:

>Sportfysiotherapie
>Manuele therapie
>Bekkenfysiotherapie
>Geriatrische fysiotherapie

Daarnaast vinden we het belangrijk om een band te hebben met de regio Breda. De mensen van Focus Fysiotherapie wonen in de omgeving van Breda (Breda zelf, maar ook Teteringen en Dongen) en we zijn nauw betrokken bij verenigingen zoals de Bredase Atletiekvereniging SPRINT. We hopen dus dat u zich thuis voelt in onze mooie praktijk. Ons team staat voor u klaar!

Wij helpen u graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Focus fysiotherapie op +31 85 076 89 58