HomeBehandelingen

Behandelingen

Doordat onze fysiotherapeuten zich in verschillende vakgebieden hebben gespecialiseerd, kunt u bij ons terecht voor meerdere behandelvormen. Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook manuele therapie, sportfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, hypnotherapie en dry needling aan. Doordat we meerdere specialisaties in huis hebben en graag samenwerken, kunnen we snel schakelen zodat u de meest optimale behandeling krijgt.

Algemene fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het behandelen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Voorbeelden hiervan zijn blessures als gevolg van overbelasting of revalidatie na een ongeluk of operatie.

Sportfysiotherapie

Bij sportfysiotherapie ligt de focus op het begeleiden van mensen die sporten of willen gaan sporten bij de revalidatie van blessures, maar ook op het geven van voorlichting en advies omtrent sport.

Manuele therapie

Manuele therapie is gericht op het verhelpen van klachten die te maken hebben met gewrichten van de wervelkolom, armen en benen.

Bekken-fysiotherapie

Een bekkenfysiotherapeut richt zich op patiënten met klachten die veroorzaakt worden door problemen in de bekkenbodem, het bekken en de lage rug.

Dry needling

Dry needling is een behandelmethode die erop is gericht om spieren gericht en snel te laten ontspannen.

Hypnotherapie

Door het aanleren van zelfhypnose krijg je meer controle over jezelf en de klachten.

Geriatrie Fysiotherapie

Door de specialisatie Geriatrie, NAH (o.a. Parkinson, CVA, MS, enz.) kunnen wij met u een behandelingen starten voor complexe en zware neurologische problematiek.